PDA

View Full Version : Oggy i žohari



punker_15
08. 10. 2004., 16:53
Kakvi su vam?
Meni su zakon, najbolji crtić na TVu :-x

Dark_One
08. 10. 2004., 18:39
Inače ga ne pratim, no nekad kad prebacim, zateknem ga, pa odgledam ako već nemam šta pametnije raditi. Crtić je inače super. Ismijem se uz njega više nego uz primjerice, neku humorističnu seriju.

raptuus
08. 10. 2004., 19:45
nikad gledao...
ali čini mi se da mi je brat nešto spominjao o nekim žoharima koji rade sranja... mah :-)

Guzonja
08. 10. 2004., 19:48
Crtani mi je smeće.
Kratko i jasno.

LiLa
08. 10. 2004., 19:50
par puta sam naletila na tv-u na njih al niti jednom ih nisam pogledala...možda zato što mi nisu zaokupili pažnju ničim...ili... :-P

mladjo
08. 10. 2004., 19:58
za mene jedan od najbolji nasilnih crtana...pogledajte ga pa ga onda komentirajte...

DigitalMan
08. 10. 2004., 20:06
Ma crtić nije loš al ima puno gluposti.........gledam samo kad mi je dooosadno :-)

PS2MASTER
08. 10. 2004., 22:33
Meni je crtić prva liga. Ak im ne valaju fore, onda im je uvodna mjuza nenadjebiva : "Zaaaaj, zaj-zaj, zaj-zaj, zaj-zaj....."

drvac
08. 10. 2004., 22:38
ma najbolji crtić....najbolji..da bar ima više nastavaka... :-(

Verfalk2003
09. 10. 2004., 07:16
Guzonja je napisao/la:
Crtani mi je smeće.
Kratko i jasno.Također.

Gex
09. 10. 2004., 08:37
u redu je, nije baš nešto super, ali je u redu

Rinoa
21. 10. 2004., 18:34
punker_15 je napisao:
Kakvi su vam?
Meni su zakon, najbolji crtić na TVu


legendarni!!!

Flea
21. 10. 2004., 21:37
crtić je..... ok... daje djeci do znanja da su žohari bezopasni (u neku ruku maaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
iiii usput ima neke sarkastične baze pa ga čini zabavnijim u neku ruku solidan uradak

Guest
29. 11. 2004., 10:50
U pravu si

Guest
29. 11. 2004., 10:53
Crtic mi je legendaran .. :-D

Clash
29. 11. 2004., 12:35
eeee nisam mogao vjerovati da bi netko mogao otvoriti topic na tu temu....lol
nego....meni je crtic također zakon :-)

Mario-X
29. 11. 2004., 22:08
Nema sta Crtic je zakon i ima bolesne fore.....Najbolje je sto ne guze stalno zohari oggya neg i on njih...a ne ko onaj pederski mis jerry sta onog jadnog macka stalno nateze....
i onaj punoglavac tweety onog silvestra......
Oggy rulez LOL.........mislim da bi trebo ic spavat :-?

Ako to nije dosta nasilja onda pogledajte Happy Tree Friends

LOL.....Meni je doslo muka dok sam ga gledo uz dorucak.....To je vec perverzija kolko je bolesno ...... :-x

http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html

WOODY
01. 12. 2004., 02:51
Mario-X:
Nema sta Crtic je zakon i ima bolesne fore.....Najbolje je sto ne guze stalno zohari oggya neg i on njih...
Tako je :approve , ma crtic je super! :-D

MAKAVELI
01. 12. 2004., 03:43
Hahhaahhahah e ko ovu temu otvori svaka mu cast :-D :-D
Pa tko se sjeti ovog crtanog ...hahhahahahah....
Gledal tko dexter´s labartory ??? :lol:

Mario-X
01. 12. 2004., 12:54
Dexter's Lab je meni najdrazi crtic takvog kroja......Ima zakonske fore i bas zakon...iak je crtez neki bolestan, sve se super uklapa u atmosferu ....
DEXTER RULEZZZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



Definitivno pogledajte ovo.....Kratko cekate da se otvore filmici jer su u flashu (odlicno nacrtani)
http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html

Ukratko....radi se o zivotinjama koje uvjek naprave neko sr*nje i bude krvi, vristanja itd. ....najbolji crni humor do sad.... OBAVEZNO ....Necete pozalit

p.s. zakon uvodna mjuza lol :lol:

felix0
04. 12. 2004., 22:12
Bas su mi cool!

black_out
04. 12. 2004., 22:21
Ja mrzim takve crtiće kao npr.Tom i Jerry-a samo zato što nikad likovi ne mogu crknut.Koliko god se Oggy mučiio nemože ubiti šugave žohare.Ja bih popizdio na njegovom mjestu i dignuo cijelu kuću u zrak :-D :lol: :-D ,no najvjerovatnije ni to nebi pomoglo :evil:

Encore
05. 12. 2004., 00:50
black_out je napisao/la:
Ja mrzim takve crtiće kao npr.Tom i Jerry-a samo zato što nikad likovi ne mogu crknut.Koliko god se Oggy mučiio nemože ubiti šugave žohare.Ja bih popizdio na njegovom mjestu i dignuo cijelu kuću u zrak :-D :lol: :-D ,no najvjerovatnije ni to nebi pomoglo :evil:

to stoji..al yebiga to je ipak crtić onak neozbiljno, za zabavu, dobro je kaj uvijek ne pobjedi on ili žohari...
U tom i jerry-u u 99% slučajeva najebe tom (iako ga miš iz čista mira provocira)

Encore
05. 12. 2004., 00:54
ne znam jel se itko sjeća al, znate za onaj crtić SWAT Cats, bio je na cartoon network-u još davno davno (kojih 10-tak godina, ziher)
inače crtić je super one dvije mačke (debeli i mršavi), imali su super gadget-e, letjelicu, motor, ma zakon...

P.S. sorry zbog offtopica (jel se to piše zajedno :-o )

black_out
05. 12. 2004., 00:55
Encore je napisao/la:


black_out je napisao/la:
Ja mrzim takve crtiće kao npr.Tom i Jerry-a samo zato što nikad likovi ne mogu crknut.Koliko god se Oggy mučiio nemože ubiti šugave žohare.Ja bih popizdio na njegovom mjestu i dignuo cijelu kuću u zrak :-D :lol: :-D ,no najvjerovatnije ni to nebi pomoglo :evil:

to stoji..al yebiga to je ipak crtić onak neozbiljno, za zabavu, dobro je kaj uvijek ne pobjedi on ili žohari...
U tom i jerry-u u 99% slučajeva najebe tom (iako ga miš iz čista mira provocira)

istina,ali ovdje uvijk glupi žohari rade neko sranje,možda ne kužiš zašto ovako pizdim zbog gluposti,ali dok sam živio u stanu bilo ih je pun ku..c po noći pa sam ih onda sa šlapom gario po cijelom stanu :-D :-D

Verfalk2003
11. 12. 2004., 18:46
Encore je napisao/la:
ne znam jel se itko sjeća al, znate za onaj crtić SWAT Cats, bio je na cartoon network-u još davno davno (kojih 10-tak godina, ziher)
inače crtić je super one dvije mačke (debeli i mršavi), imali su super gadget-e, letjelicu, motor, ma zakon...

P.S. sorry zbog offtopica (jel se to piše zajedno :-o )Sjećam se ja. Sveti crtić. Imao je neki zanimljivi organsko-perverzni stil animacije.

Dark_One
11. 12. 2004., 20:05
Encore je napisao/la:
ne znam jel se itko sjeća al, znate za onaj crtić SWAT Cats, bio je na cartoon network-u još davno davno (kojih 10-tak godina, ziher)
inače crtić je super one dvije mačke (debeli i mršavi), imali su super gadget-e, letjelicu, motor, ma zakon...
Sjećam se....bio mi je jedan od najdražijih crtanih na cartoon networku. Horror stuff....
Mjuza iz uvodne animacije je extra stvar. Da nezna neko slučajno kako se zove? :-? :roll:

black_out
11. 12. 2004., 22:54
Dark_One je napisao/la:


Encore je napisao/la:
ne znam jel se itko sjeća al, znate za onaj crtić SWAT Cats, bio je na cartoon network-u još davno davno (kojih 10-tak godina, ziher)
inače crtić je super one dvije mačke (debeli i mršavi), imali su super gadget-e, letjelicu, motor, ma zakon...
Sjećam se....bio mi je jedan od najdražijih crtanih na cartoon networku. Horror stuff....
Mjuza iz uvodne animacije je extra stvar. Da nezna neko slučajno kako se zove? :-? :roll:

sjećam se toga,a bila je tamo i neka dobra maca reporterka,koliko se sjećam baza im je bila ispod smetlišta ili nekog auto-otpada!?

felix0
13. 12. 2004., 11:08
Tom & jerry, futurama, oggy i žohari i simpsoni rulaju!

ImHoTeP
29. 12. 2006., 15:16
crtic je #$!%&en

Patriot
29. 12. 2006., 15:27
Najbolji crtić uz Simpsone.

Freeze
29. 12. 2006., 15:38
Tom i Jerry su mi ipak najbolji u tom stilu crtica
zatim Sylvester i Tweety
pa jos koji crtic pa tek onda O i Zohari.
Crtic mi ne valja zato jer je nacrtan premoderno (dizajn likova mi nije dobar)
te sto je Oggy gay.:-p
Objasnjenje:zivi u kuci s onim velikim frajerom,samo on i on i zohari.

kikib
29. 12. 2006., 16:11
Patriot je napisao/la:
Najbolji crtić uz Simpsone.

i futurama simpsons 4 ever.
http://ar.geocities.com/the_springfield/thespringfiled.gif :thumbsup:

spayky
29. 12. 2006., 16:51
uuuuuuuu jea
Po meni najbolji ctric svih vremena, zohari pwnaju oggya naveliko, davn vit ogii!!!!!!
I da, onaj lik veliki zeleni iliti pravilno Jack, on mi je kreten, nis ne kuzi, kao velika faca i nis ne skuzi kad ovi zohari zezaju oggya, a mozda je on za zohare, mah who cares?
Crtic pwnai to je to i da uvodna muzika pwna!:approve:

Herman
29. 12. 2006., 17:15
spayky je napisao/la:
I da, onaj lik veliki zeleni iliti pravilno Jack, on mi je kreten, nis ne kuzi, kao velika faca i nis ne skuzi kad ovi zohari zezaju oggya, a mozda je on za zohare, mah who cares?
Ma ne. :(
On je baš lud.Njegove fore su lude.Nemoj mi ga vrijeđat. :blabla:

freaxy
29. 12. 2006., 17:54
Kad onaj debeli žohar nakon što je pojeo crve pred zadnjim crvom izvadi čačkalicu i počme si strugati zube--nezaboravno.

scorpioqueen
29. 12. 2006., 18:28
taj sam crtić obožavala!!!!pogotovo mjuzu!! :-)

Mad_Max
29. 12. 2006., 21:33
najbolje fore u crtiću su one kilometarske spetljane stepenice ili ona soba 20x20 s visinom od sedamdeset metara, a u sobi samo jastuk za ležanje i/ili televizor. crtić je zakon, mjuza rulz, ona džukela iz susjedstva je nenadjebiva, kad nešto radi a oggi ga slučajno ozlijedi... :lol: :lol:

i ima tu neku sarkastičnu atmosferu zbog kojeg ga i 76% mojih drugova gleda.

Soulja
29. 12. 2006., 21:43
prejak crtani ali je mozda jaci i ludji Happy tree friends na MTV njemacki :thumbsup:

scorpioqueen
29. 12. 2006., 22:42
najlegendarniji mi je onaj oggijev frend...žihari imaju odlične fore..ma sve 5 :thumbsup: :yup: :lol:

boya
29. 12. 2006., 22:45
:thumbsup: :thumbsup:

Guest
31. 12. 2006., 16:21
Super crtani,najbolji mi je onaj glupi Jack.

Dominik1608
10. 01. 2007., 17:44
crtic je fora al meni je bio bolji bubimir :thumbsup: stvar je ukusa

T0mix749
10. 01. 2007., 18:36
Crtić je fora, a ona ulazna špica je zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakon!

Guest
12. 04. 2007., 11:27
Odličan crtić šteta šta ga više nema :cry: :cry: :cry: :cry: :-(

playa_mac
12. 04. 2007., 12:15
Najjači mi je smijeh od žohara ! ! Al crtić mi je ZAKON !! L O L čina !

WhiteDevil
12. 04. 2007., 12:17
Moja majka ih zove Oggy i Bubice, hehe.


Pravo se ismijem kada ih god gledam...

Guest
12. 04. 2007., 15:23
Baza crtić, ali ima puno boljih.

gamer5
14. 04. 2007., 20:03
Super crtić. :thumbsup:

blueray
14. 04. 2007., 20:32
oggy i žohari,futurama i simpsoni su najboje crtane serije ikada...... :yup: :yup: :yup: :yup:

Bivsi_Assasin
14. 04. 2007., 20:52
THE BEST
YOU BADASS MOFO FUCK OFF :rotflmao: :rotflmao:

dmc3johann
28. 04. 2007., 22:37
dobri su.bogi oggy.al ima i epizoda u kojima sredi žohare.

Guest
28. 04. 2007., 22:41
Što se mačaka tiće, Eek! the cat (Mačak Viktor) ga owna, a Garfield pwna sve.
Sad, što se Oggy-a tiče, meni je crtani prenapuhan. Dobra je ideja, ali nekako cijeli crtani je pretjerivanje i wannabe-šmiješan.

praetorian982
30. 04. 2007., 17:38
meni je crtić dobar, iako sam odavno prošao dob kad sam gledal crtiće. :thumbsup: